Servicii

Asistenta la vanzare

Aveţi de vânzare un apartament, o casă, un teren, un spaţiu comercial, industrial sau de birouri?
Cum nu de putine ori acest lucru implica multe activitati consumatoare de timp si de energie si tinand cont de experienta acumulata de-a lungul timpului in incercarea de a satisface in mod profesionist cerintele clientilor nostri, specialistii nostri sunt gata sa va ofere suport in toate etapele pe care le presupune o vanzare.
Ofertele Dvs. vor fi aduse gratuit la cunostinta potentialilor cumparatori prin intermediul unor publicatii de specialitate sau care includ rubrici de specialitate:

 • Anuntul de la A la Z
 • Anuntul Telefonic
 • Internet

Ne facem cunoscuti si prin aparitia în anuare:

 • Pagini Aurii
 • Ghidul Serviciilor

De asemenea, ofertele de vânzare sunt prezentate, telefonic sau pe e-mail, de consilierii nostri direct acelor potentiali cumparatori care întrunesc toate condiitiile cerute de Dvs. Va oferim asistenta în purtarea discutiilor cu potentialii cumparatori si în negocierea pretului de vânzare.

Dupa momentul în care s-a gasit un cumparator pentru oferta Dvs., urmeaza ca noi sa ne ocupam de întocmirea documentatiei necesare în vederea semnarii contractului de vânzare-cumparare în forma autentica. Cadastru, intabulare, extras de carte funciara, certificat fiscal, toate actele vor fi obtinute de delegatul notarial cu care colaboram si prin care va garantam o tranzactie rapida si sigura. Tot ce trebuie sa faceti Dumneavoastra este sa va prezentati la Notariat, sa semnati contractul de vânzare-cumparare si sa va încasati banii.

Doriti sa cumparati un apartament, o casa sau un teren?
Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliare ce insumeaza peste 10.000 de apartamente, 3000 de case, vile, 6000 de terenuri, precum si o gama diversa de oferte de birouri, spatii comerciale si industriale, oportunitati de afaceri (ferme, fabrici, hoteluri, restaurante, etc).

Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, precum si fotografii sau schite, din care Dvs. puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.

Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea Dvs., o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile Dvs. Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru Dvs. actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei.

Doriti sa faceti o investitie sigura si eficienta?
Fie ca doriti sa achizitionati un teren pe care sa începeti o anumita constructie, un spatiu industrial pe care sa-l amenajati si sa-l oferiti spre vânzare sau spre închiriere sau o cladire în care sa va mutati birourile, noi suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru Dvs., tinând cont de anumite coordonate pe care ni le comunicati: buget, profil de activitate, scop urmarit, etc.

Ne bazam afirmatiile pe o bogata experienta în domeniu, pe studii pe care consilierii nostri le-au realizat de-a lungul timpului în cadrul tranzactiilor la care au luat parte, pe urmarirea atenta si constanta a tendintelor din piata imobiliara. Va stam la dispozitie cu sfaturi legale competente, oferite de firma de avocatura cu care colaboram sau facilitam organizarea întâlnirilor dintre reprezentantii legali ai partilor.

In linii mari serviciile de consultanta pe care le oferim impreuna cu firmele de avocatura partenere cuprind verificarea proprietatilor din punct de vedere al regimurilor juridic, economic si tehnic, consultarea documentatiei de urbanism aprobata pentru zona respectiva, identificarea traseelor utilitatilor din zona si posibilitatilor de adaptare a acestora la specificul investitiei, etc

Aveti nevoie de finantare pentru cumpararea unei locuinte si nu stiti ce tip de credit vi se potriveste cel mai bine sau carei banci sa va adresati?

Cordial Imobiliare este in masura sa va ofere o gama variata de solutii de finantare, in baza contractelor de parteneriat pe care le-am incheiat cu unele dintre cele mai puternice institutii financiare de pe piata: Banca Comerciala Romana, BancPost, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeisen Bank, Volksbank,  Alpha Bank, OTP Bank.Consilierea este GRATUITA, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau prin email.

In cel mai scurt timp, unul dintre consilierii nostri in materie de credite va lua legatura cu Dvs. si va va aduce la cunostinta variantele de creditare cele mai potrivite oferindu-va ajutorul pentru contractarea creditului, pas cu pas, astfel:

 • va punem la dispozitie formularele solicitate de banca si va asistam în completarea lor
 • întocmirea dosarului complet pentru depunerea cererii de creditare
 • colaboram cu notariate si cu delegati notariali pentru ca documentatia necesara aprobarii creditului si autentificarii contractului de vânzare-cumparare sa fie corecta si completa
 • evaluarea proprietatii

Asistenta oferita de noi nu se incheie o data cu autentificarea contractului de vanzare cumparare la Notariat!
Ne ocupam de intabularea dreptului de proprietate pe numele noului proprietar si de înscrierea pe rol la Administratia Financiara. Este posibil ca dumneavoastra sa doriti sa amenajati imobilul si sa-l oferiti mai departe spre închiriere, însa nu aveti timp sau distanta nu va permite sa va ocupati corespunzator de detalii.

Va punem la dispozitie Departamentul de Administrare Imobile, prin care asiguram:

 • gasirea chiriasului potrivit pentru proprietatea Dumneavoastra
 • încheierea contractului de închiriere si înregistrarea acestuia la Administratia Financiara
 • încasarea contravalorii chiriei si virarea banilor în contul proprietarului
 • verificarea platii la zi a cheltuielilor de întretinere
 • verificarea platii la zi a facturilor de utilitati si servicii
 • contactarea furnizorilor de servicii si achitarea facturilor pentru servicii de întretinere, reparatii, etc., decontarea acestora urmând a se face ulterior între proprietar si Agentie
 • vizitarea proprietatii/imobilului de cel putin 3 ori pe an, pentru a verifica starea acesteia si modul în care este folosit(a).

Aditional, înainte de gasirea unui chirias, va punem la dispozitie servicii de transport mobilier, va ajutam cu sugestii în privinta amenajarilor si a materialelor folosite, va punem în legatura cu firme de arhitectura în vederea obtinerii autorizatiilor necesare operarii eventualelor modificari, cu firme din domeniul constructiilor (tamplarie PVC si Aluminiu) si al amenajarilor interioare, etc

Asistenta la cumparare

Doriţi să cumpăraţi un apartament, o casă, un teren?
Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliareFiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, din care Dvs. puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.

Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea Dvs., o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile Dvs. Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru Dvs. actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei.

Asistenta la închiriere

Doriţi să închiriați un apartament, o casă, un teren?
Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliare. Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, din care Dvs. puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.

Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea Dvs., o va analiza cererea si va întocmi o lista de oferte ce întrunesc conditiile Dvs.

Va însotim la vizionari si va oferim asistenta în negocierea pretului, iar în momentul în care v-ati hotarât în privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru Dvs. actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei.