Despre noi

Ne-am început activitatea în anul 2001. Am căutat în permanenţă să ne îmbunătăţim performanţele profesionale, să diversificăm serviciile pe care le oferim,  să pătrundem pe noi şi noi segmente de piaţă.

Am acumulat în timp experienţă şi am reuşit să devenim exemple de profesionalism şi tenacitate pe piaţă.

În biroul agenţiei noastre din Bucureşti, veţi găsi oameni bine pregătiţi şi informaţi, specialişti instruiţi în domeniul imobiliar, mereu la dispoziţia Dumneavoastră.

În trei cuvinte ne-am putea caracteriza astfel: profesionalism, seriozitate, promptitudine.Suntem o firma mica dar cu experienta mare.

Toţi clienţii noştri au certitudinea că tranzacţiile la care participă se derulează în deplină siguranţă, pentru că Cordial Imobiliare înseamnă în primul rând un partener de afaceri şi un consilier de încredere.

Clienţii noştri fiind beneficiarii experienţei şi profesionalismului nostru, aşteptăm ca şi Dumneavoastră să deveniţi unul dintre ei.

Daca detineti o proprietate pe care doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati suntem gata sa va ajutam in toate etapele pe care aceasta actiune le presupune, punandu-va la dispozitie o experienta de peste 12 ani in piata imobiliara